CZ DE

Oděvy První republiky

Prostory Hlučínského zámku se v minulosti proměnily v historickou plovárnu, ráj kostek Lega i panáčků Igráčků. Mohli jste u Nás navšívit tajemná zákoutí lesa i s jeho  pestrou škálou obyvatel.  Tentokrát se muzejní prostory promění v krejčovský ateliér. Okouzlí Vás nejen elegantní prvorepublikové modely, ale i jejich oslnivé návrhy a kvalita zpracování. Budete mít možnost nahlédnout pod oponu krajek i hedvábí a poznáte obtížnost i krásu krejčovského řemesla.

Dne 5. října budete mít možnost navštívit komentovanou prohlídku. Úlohy průvodce se zhostí autorka všech modelů Ing. Ludmila Březinová. 

Repliky oděvů první republiky

Repliky oděvů první republiky

Srdečně vás vítáme na naší on-line výstavě "Oděvy první republiky v replikách Ludmily Březinové". Ačkoli Naše muzeum můžete navštívit osobně, stále jsme ostražití ke zdraví Vašemu, ale i Svému. A tak jsme se rozhodli přijít přímo za vámi prostřednictvím internetu. Naším upřímným přáním je i nadále s vámi udržet kontakt a zprostředkovat zážitek z doteku minulosti. Jsme si vědomi, že pro nikoho z nás není současná situace snadná, o to více děkujeme všem, kteří naše úsilí podpoříte. Velmi si toho vážíme.

 

Video upoutávka

Cena 40 Kč na 12 hodin

Fotogalerie

Vypůjčení výstavy